Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης την Τετάρτη το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου η οικογένεια Συγγενείς φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Σιαμάγκα. Συγκλονισμένη από την μεγάλη απώλεια η κόρη του Δημήτρη Σιαμάγκα μίλησε για αυτόν αποχαιρετώντας τον με τα θερμότερα λόγια.

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο παρέστη στην Κηδεία του δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Παιδείας που τόσο πολλά προσέφερε στην τοπική κοινωνία και τον χώρο της εκπαίδευσης. Η μεγάλη απώλεια του Δημήτρη Σιαμάγκα συγκλόνισε τους πάντες. Βαθιά συντετριμμένος επικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Με βαριά καρδιά αποχαιρέτισαν τον δικό τους άνθρωπο και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Όλοι ήταν εκεί για να πούνε το στερνό αντίο. Για να αποχαιρετήσουν ένα αγαπητό, ένα αξιόλογο άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που δεν θα ξεχάσουν ποτέ για την Ευγενία και την προσφορά του.

Ο Δημήτρης Σιαμάγκας γεννήθηκε το 1965 από γονείς αγρότες σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Είναι παντρεμένος με την δασκάλα Τσιγκρά-Ζήκα Αναστασία κι έχουν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Χρήστο. Σπούδασε Παιδαγωγικά, Οικονομικά και Θεολογία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων και μιλά πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Μόλις στα 57 του χρόνια, ο Δημήτρης Σιαμάγκας έφυγε από την ζωή τελείως απροσδόκητα προδομένος από την καρδιά του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά τους φίλους κ τους συνεργάτες του.

Κλειστό στη μνήμη του Δημήτρη Σιαμάγκα έμεινε και το αγαπημένο του σχολείο. Το 18ο Δημοτικό με τους συναδέλφους του αλλά και πολλούς γονείς να βρίσκονται στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για να του πούνε το τελευταίο αντίο, για να τον χαιρετήσουν όπως του άξιζε.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 381 επισκέπτες