Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Κλιμάκιο του ΚΚΕ, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ηράκλειας, μεταφέροντας τις θέσεις του ΚΚΕ για την απεμπλοκή της χώρας μας από τον Πόλεμο που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Ουκρανία. «Έναν πόλεμο που η ενεργός συμμετοχή της Ελλάδας μπορεί να αποκτήσει απρόβλεπτες και επικίνδυνες διαστάσεις για το λαό» όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τα στελέχη.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με εργαζομένους του Δήμου και στη συνέχεια το κλιμάκιο είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηράκλειας Γιώργο Κουτσάκη.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος συμφώνησε να συμβάλλει ο Δήμος Ηράκλειας με δράσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που εισέρχονται στο νομό μας λόγω του πολέμου. Ακολούθησε περιοδεία στο Κέντρο Κοινότητας, στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τους Σερέτη Στέργιο, μέλος της ΤΕ Σερρών, Δέσποινα Χατζίδου, Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Ηράκλειας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και στέλεχος του ΚΚΕ και Ελένη Τούσκα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:

  • Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών Τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε Σερρών  στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, παρουσίασε σε εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ (...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 214 επισκέπτες