Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Τα Εισόδια της Θεοτόκου που συμπίπτουν με τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάστηκαν την Κυριακή στην πόλη των Σερρών.

Πλήθος πιστών και επίσημοι παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδείων της Θεοτόκου  στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγος, συμπαραστατούμενος από ολόκληρο τον ιερό κλήρο της πόλης.

Ακολούθησε ομιλία από τον Συνταγματάρχη ε.α. και βετεράνο αξιωματικό της Κύπρου, Νίκο Σκαρλάτο και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Αρχιστράτηγου Μακεδονίας «Εμμανουήλ Παπά» στην πλατεία Ελευθερίας. Ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στεφάνι κατέθεσε ο Βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου.

Μήνυμα ενότητας του λαού και των πολιτικών δυνάμεων απηύθυνε στο λόγο του ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, για να αντιμετωπισθεί  η πανδημία ενώ για ακόμη μια φορά ζήτησε από τους πιστούς να ακούνε τους ειδικούς που είναι οι γιατροί.

Την εμπιστοσύνη τους αλλά και τις ευχαριστίες τους στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων της Π.Ε. Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 367 επισκέπτες