Τραγωδία στις Σέρρες - Νεκρό ένα παιδάκι από έκρηξη στο λεβητοστάσιο σχολείου

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας...

Παρουσία του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου το μνημόσυνο για τον Εμμανουήλ Παπά

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου...

Ο Βόλος μαγεύει τα Χριστούγεννα! Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα…

Γιατί το να αναφέρουν ότι πρόθεσή της Δημοτικής Αρχής είναι η Πολιτεία των Ευχών να αποτελέσει πόλο έλξης για κατοίκους από όλη την Ελλάδα, στο ΔΣ της ΚΕΔΗΣ και στα λόγια είναι εύκολο.


Τα Εισόδια της Θεοτόκου που συμπίπτουν με τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάστηκαν την Κυριακή στην πόλη των Σερρών.

Πλήθος πιστών και επίσημοι παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδείων της Θεοτόκου  στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγος, συμπαραστατούμενος από ολόκληρο τον ιερό κλήρο της πόλης.

Ακολούθησε ομιλία από τον Συνταγματάρχη ε.α. και βετεράνο αξιωματικό της Κύπρου, Νίκο Σκαρλάτο και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Αρχιστράτηγου Μακεδονίας «Εμμανουήλ Παπά» στην πλατεία Ελευθερίας. Ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων στεφάνι κατέθεσε ο Βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου.

Μήνυμα ενότητας του λαού και των πολιτικών δυνάμεων απηύθυνε στο λόγο του ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, για να αντιμετωπισθεί  η πανδημία ενώ για ακόμη μια φορά ζήτησε από τους πιστούς να ακούνε τους ειδικούς που είναι οι γιατροί.

Την εμπιστοσύνη τους αλλά και τις ευχαριστίες τους στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων της Π.Ε. Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: