Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Νιγρίτας, καθώς ειδοποιήθηκε για φωτιά που εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στην Τοπική Κοινότητα Δάφνης του Δήμου Βισαλτίας. Η φωτιά ξεκίνησε από την καμινάδα του σπιτιού και έκαψε ολοσχερώς τον πρώτο όροφο της οικίας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άκουσε να σημειώνονται εκρήξεις στην καπνοδόχο του τζακιού, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν να βγαίνουν και σπίθες. Οι ιδιοκτήτες αμέσως απομακρύνθηκαν από το σπίτι και ειδοποίησαν την πυροσβεστική .

Η κινητοποίηση του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νιγρίτας ήταν άμεση και μεγάλη αφού στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν τρία οχήματα από το κλιμάκιο Νιγρίτας και ένα όχημα από τη πυροσβεστική υπηρεσία Σερρών.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά σε σπίτι στη Δάφνη Βισαλτίας
Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στην Τ.Κ. Δάφνης, του δήμου Βισαλτίας Σερρών, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις απογευματινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην κατοικία. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 401 επισκέπτες