Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής, «χτυπημένος» από τον κορονοϊό.

Νόσησε, αν και ήταν εμβολιασμένος και αγωνίστηκε σκληρά ενάντια στον φονικό ιό, σε πολυήμερη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Δυστυχώς έχασε «μάχη» το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου 2021.
Ο εκλιπών υπηρέτησε επί μακρόν την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Κ. Μητούση, όπου διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Σερρών με την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και υπήρξε στενός συνεργάτης του επικεφαλής της και Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη. Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, του Αυτοκινητοδρομίου και του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 διεκδίκησε τον Δήμο Σερρών ως επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας και συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της ελάσσονας αντιπολίτευσης.
Ο Θ. Αραμπατζής υπήρξε επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας. Ξεχώριζε για την αξιοπρέπεια, το ήθος και την σεμνότητά του. 

Τη θλίψη του για την απώλεια του Θ. Αραμπατζή εξέφρασε, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.
«Δεν υπάρχουν λόγια, είμαι συντετριμμένος. Υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, φίλος, σωστός και επιτυχημένος επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης. Ηπίων τόνων, εργατικός, λειτουργούσε με γνώμονα το κοινό καλό, χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Σερρών.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου , στις 11 το πρωί, στην ιερά Μητρόπολη Σερρών θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του εκλιπόντα αυτοδιοικητικού Θόδωρου Αραμπατζή.

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή.

  • «Θόδωρε σε αποχαιρετώ με θλίψη με μια πρόσφατη -Αύγουστος 2021- φωτογραφία μας, εκεί που ήξερες πάντα να διαπρέπεις. Στη δουλειά, στην προσπάθεια, στην προκοπή… Θα θυμόμαστε πάντα την ευγενική σου προσφορά στα κοινά του τόπου μας, τον πολιτικό σου πολιτισμό, την ηπιότητα του χαρακτήρα σου που συνδυαζόταν αρμονικά με την αποτελεσματικότητά σου, θα θυμόμαστε τον καλό οικογενειάρχη, τον χαμογελαστό και αξιοπρεπή δημοτικό άρχοντα. Καλό Παράδεισο Θόδωρε… Απίστευτο…Θλιβερό…Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους, τους πολλούς του φίλους» υποστηρίζει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή.
  • «Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.Φίλε μου, καλό σου ταξίδι» υποστηρίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Τάσος Χατζηβασιλείου
  •  «Πληροφορήθηκα με θλίψη την αδόκητη απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, υποψηφίου Δημάρχου Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ». Υπηρέτησε με πίστη στις απόψεις του τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της σερραϊκής γης που θα τον υποδεχθεί» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
  • «Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, ενός αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν. Ο Θόδωρος υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα τα κοινά από τη θέση του Προέδρου στον πρώην Δήμο Καπετάν Μητρούση αλλά και σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Σερρών ως πρόεδρος στη ΔΕΥΑΣ, στο Αυτοκινητοδρόμιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γνώρισα καλύτερα τον Θόδωρο και διαπίστωσα τη μεγάλη αγάπη του για τον τόπο μας, τα δύο τελευταία χρόνια που βρεθήκαμε μαζί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αν και σε διαφορετικά μετερίζια. Η συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη και όταν διαφωνούσαμε ήταν πάντα εποικοδομητική για τους Δημότες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη. Τον αποχαιρετούμε με βαθιά λύπη και σεβασμό» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.
  • «Είναι πρόωρο, απρόβλεπτο και άδικο για έναν άνθρωπο στα 62 του, που έκανε ο,τι επιστημονικά προβλεπόταν για την πανδημία, να φεύγει τελικά από αυτήν. Ενεργός στο Δημοτικό Συμβούλιο, πολύπειρος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ψύχραιμος και συνετός στα λόγια του, άξιος επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης ήταν ο Θόδωρος. Ο θάνατός του μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σερρών και 10ημερη διασωλήνωση στην ΜΕΘ, αφήνει κενό στην Αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία. Θερμά συλλυπητήρια και πολύ κουράγιο στους οικείους» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξη «Δύναμη Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου.
  • Η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θεόδωρου Αραμπατζή  για την πρόωρη απώλειά του.
  •  «Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση, καθώς η προσφορά του Θ. Αραμπατζή όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών υπήρξε καθοριστική και αδιαμφισβήτητη. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του» υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΟΕΒΕΣ Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 295 επισκέπτες