Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Θύμα απάτης έπεσε η κυρία Λαμπρινή Οικονομίδου και ο σύζυγός της από το Άγιο Πνεύμα του Δήμου Εμμανουήλ Παππά. Το πρωί της Παρασκευής ένας άνδρας προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, μπήκε στο σπίτι των ηλικιωμένων με την πρόφαση ότι θέλει να δει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς τοποθετούν καινούργιες στην περιοχή και από την υψηλή τάση του ρεύματος υπάρχει κίνδυνος για ηλεκτροπληξία.

Ο δράστης ζήτησε αρχικά από την κυρία Λαμπρινή να βγάλει όλες τις ηλεκτρικής συσκευές από την πρίζα.
Στη συνέχεια από απατεώνας είπε στην ηλικιωμένη να μαζέψει ό,τι χρήματα και κοσμήματα είχε προκειμένου να μην καταστραφούν. Μάλιστα, τηλεφώνησε σε συνεργό του, ο οποίος προσποιήθηκε τον Διευθυντή της ΔΕΗ και είπε στη γυναίκα να ακολουθήσει τις συμβουλές του υποτιθέμενου συναδέρφου του.
Η ηλικιωμένη γυναίκα από το φόβο της μην τυχόν και καεί το σπίτι της ανέβηκε στον πάνω όροφο για να κλείσει το καλοριφέρ. Ο απατεώνας άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: