Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Αντιμέτωποι με μία ασυνήθιστη εικόνα έρχονται όσοι βρεθούν στο Νέο Σούλι Σερρών.

Μια τεράστια τρύπα διαστάσεων περίπου δέκα επί έξι μέτρων άνοιξε στη μέση του κεντρικού δρόμου της κοινότητας δίπλα στην πλατεία.

Η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία, η οποία γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς. Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά με ανακοίνωσή του εφιστά την προσοχή στους δημότες, υπογραμμίζοντας σε αυτήν ότι η καθίζηση του οδοστρώματος προήλθε από σοβαρή βλάβη στο τεχνικό έργο που υπάρχει υπογείως.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών στο σημείο υπήρχε στο παρελθόν ένας ορθογωνικός οχετός πάνω από το οποίο κατασκευάστηκε ο κεντρικός δρόμος του Νέου Σουλίου. Από τις μεγάλες πλημμύρες του περασμένου Ιανουαρίου στην περιοχή, τις βροχοπτώσεις τον Αύγουστο αλλά και τις πρόσφατες βροχοπτώσεις η υπόγεια κατασκευή υποχώρησε και δημιούργησε την καθίζηση στο έδαφος.

Ο δρόμος αναμένεται να μείνει κλειστός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: