Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Στις φλόγες τυλίχτηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην περιοχή των Άνω Ποροΐων Σερρών.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρέθηκε την Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Κάτω Πορόια Σερρών, και σύμφωνα με τον ίδιο ξαφνικά μέσα από το καπό του αυτοκινήτου του βγήκαν φλόγες, ενώ έχασε τον έλεγχο των φρένων και του τιμονιού. Οι τρεις επιβαίνοντες εγκατέλειψαν αμέσως το φλεγόμενο όχημα, όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, χωρίς να μπλοκαριστούν οι πόρτες.

Στο σημείο, στην Ε.Ο. Κιλκίς – Ροδοπόλεως, στο ύψος των Άνω Ποροΐων κοντά στο Ελικοδρόμιο, έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιέγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της περιπέτεια του:

«Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου. 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό. Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού, μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα. Παρ’ όλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν έκλεισαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε κι έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω. ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες. Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ. Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε. Κι εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά. Σίγουρα κάτι δεν μου πάει καλά τον τελευταίο χρόνο. Τρία σοβαρά χτυπήματα δεν είναι τυχαίο. Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: