810 νέα κρούσματα στις Σέρρες την τελευταία εβδομάδα

Την τελευταία εβδομάδα αναφοράς από 19...

Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Για δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας έκανε λόγο ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε την Πέμπτη το μεσημέρι, στο « Citizen» στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίου του κόμματος στην Π.Ε. Σερρών.

Όπως είπε “δυο χρόνια η κυβέρνηση κινείται με σχέδιο και πιστή εφαρμογή του προγράμματος της Ν.Δ. Παρά την πανδημία ψηφίστηκαν αυτά τα δυο χρόνια 192 νομοσχέδια ψηφιστήκαν σημαντικές μειώσεις φόρων, ψηφίστηκε η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, με αυξήσεις στην συντάξεις και μειώσεις στην καταβολή ασφαλίστρων. Το προσφυγικό αντιμετωπίστηκε ικανοποιητικά, ενώ η αγορά επιβράβευσε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης με τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού”.

“Σκοπός της κυβέρνησης” , όπως είπε ο βουλευτής “είναι να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις ώστε να αλλάξει εικόνα η χώρα να εκσυγχρονιστεί”.

Ο κ. Σταμενίτης επεσήμανε πως “η κυβέρνηση στήριξε το σύστημα υγείας με χιλιάδες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών , ώστε να αντιμετωπίσει την πανδημία και κάλεσε όλους να εμβολιαστούν”.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Βαμβακοφύτου , όπου παρέδωσε ένα σύγχρονο αναπηρικό αμαξίδιο, μετά από δράση της ΔΕΕΠ Σερρών με την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών.

Ο κ. Σταμενίτης έκανε λόγο για την στήριξη της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας με χιλιάδες προσλήψεις και ειδικά της Ειδικής αγωγής με τις 4.500 προσλήψεις, που έγιναν πέρυσι.

Για την επίσκεψη στον Κρουσοβίτη, σημείωσε ότι η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη, με αντιπλημμυρικά έργα, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τελευταίος σταθμός του κλιμακίου ήταν η βιομηχανία ΣΕΡΓΑΛ, η οποία, όπως είπε ο βουλευτής, βρίσκεται σε ανοδική πορεία αξιοποιώντας εξ ολοκλήρου γάλα από ντόπιους παραγωγούς.

Μετά την συνέντευξη Τύπου , το κλιμάκιο είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης: