Στις Σέρρες ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καβαθάς

Ο κ. Καβαθάς πραγματοποιεί από την Δευτέρα...

Στις Σέρρες ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί στις Σέρρες Υφυπουργός...

Εντυπωσιακά εγκαίνια για το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Πινακοθήκη Κωνσταντίνος Ξενάκης»

Με μία λαμπρή και συγκινητική τελετή εγκαινιάστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Πινακοθήκη «Κωνσταντίνος Ξενάκης» στις Σέρρες από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, της Γενικής Γραμματέως...


Για δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας έκανε λόγο ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε την Πέμπτη το μεσημέρι, στο « Citizen» στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίου του κόμματος στην Π.Ε. Σερρών.

Όπως είπε “δυο χρόνια η κυβέρνηση κινείται με σχέδιο και πιστή εφαρμογή του προγράμματος της Ν.Δ. Παρά την πανδημία ψηφίστηκαν αυτά τα δυο χρόνια 192 νομοσχέδια ψηφιστήκαν σημαντικές μειώσεις φόρων, ψηφίστηκε η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, με αυξήσεις στην συντάξεις και μειώσεις στην καταβολή ασφαλίστρων. Το προσφυγικό αντιμετωπίστηκε ικανοποιητικά, ενώ η αγορά επιβράβευσε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης με τα χαμηλά επιτόκια δανεισμού”.

“Σκοπός της κυβέρνησης” , όπως είπε ο βουλευτής “είναι να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις ώστε να αλλάξει εικόνα η χώρα να εκσυγχρονιστεί”.

Ο κ. Σταμενίτης επεσήμανε πως “η κυβέρνηση στήριξε το σύστημα υγείας με χιλιάδες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών , ώστε να αντιμετωπίσει την πανδημία και κάλεσε όλους να εμβολιαστούν”.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Βαμβακοφύτου , όπου παρέδωσε ένα σύγχρονο αναπηρικό αμαξίδιο, μετά από δράση της ΔΕΕΠ Σερρών με την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών.

Ο κ. Σταμενίτης έκανε λόγο για την στήριξη της κυβέρνησης στον τομέα της Παιδείας με χιλιάδες προσλήψεις και ειδικά της Ειδικής αγωγής με τις 4.500 προσλήψεις, που έγιναν πέρυσι.

Για την επίσκεψη στον Κρουσοβίτη, σημείωσε ότι η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη, με αντιπλημμυρικά έργα, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τελευταίος σταθμός του κλιμακίου ήταν η βιομηχανία ΣΕΡΓΑΛ, η οποία, όπως είπε ο βουλευτής, βρίσκεται σε ανοδική πορεία αξιοποιώντας εξ ολοκλήρου γάλα από ντόπιους παραγωγούς.

Μετά την συνέντευξη Τύπου , το κλιμάκιο είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 395 επισκέπτες