«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε την Τρίτη το μεσημέρι κοντά σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις έξω από τον Λευκώνα Σερρών, αποσοβώντας τον κίνδυνο επέκτασής της.

Δέκα οχήματα με 20 άντρες επιχείρησαν και ευτυχώς έσβησαν τη φωτιά χωρίς να κινδυνεύσουν ούτε άνθρωποι ή ζώα.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής της Π.Ε Σερρών Σωτήρη Δημητράκη που μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης λόγω του δυνατού αέρα και του ανάγλυφου του εδάφους που δεν επέτρεπε την εύκολη πρόσβαση στο σημείο της φωτιάς.

Η προσπάθεια των πυροσβεστών ενισχύθηκε με όλες τις υδροφόρες και μηχανήματα του Δήμου Σερρών με αποτέλεσμα να σβήσει μόλις δέκα μέτρα από αποθηκευτικό χώρο με άχυρα της κτηνοτροφικής μονάδας.

Συνολικά κατέκαψε 15 στρέμματα χαμηλής βλάστησης και αναμένεται το πόρισμα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για τα αίτια που την προκάλεσαν. Η αρχική εκτίμηση – σύμφωνα με τον κ. Δημητράκη – είναι ή από αμέλεια ή πρόθεση και όχι από λόγους ανωτέρας βίας π.χ καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 289 επισκέπτες