Ήχησαν οι σειρήνες και στις Σέρρες στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων 2023»

Την Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, δοκιμαστική...

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε Σερρών

Σε 505 εκλογικά τμήματα σε όλη την Π.Ε Σερρών ( 159 εξ αυτών στο Δήμο Σερρών) θα έχουν τη δυνατότητα οι Σερραίοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή στις διπλές κάλπες για την αναμέτρηση στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Τους δύο νέους σταθμούς ελέγχου, που είναι ήδη σε λειτουργία στον Προμαχώνα και τα έργα, που γίνονται για να ολοκληρωθεί και ο τρίτος- θα τεθεί σε λειτουργία την επόμενη εβδομάδα- επιθεώρησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Παράλληλα ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας Κλεονίκη Γεωργιάδου για το θέμα των καθυστερήσεων και της αποσυμφόρησης του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα και για την ταχύτερη διέλευση των αυτοκίνητων.

«Οι τρεις επιπλέον σταθμοί ελέγχου θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών εισόδου ταξιδιωτών και επαγγελματιών οδηγών στη χώρα μας. Όπως διαπίστωσα, οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και με την πολύτιμη βοήθεια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου οι δύο νέοι σταθμοί ελέγχου είναι ήδη σε λειτουργία, ενώ και ο τρίτος θα τεθεί την επόμενη εβδομάδα. Αντίστοιχα, έχει ολοκληρωθεί και η στελέχωση με 34 αστυνομικούς των νέων σταθμών μετά την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν» δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 201 επισκέπτες