810 νέα κρούσματα στις Σέρρες την τελευταία εβδομάδα

Την τελευταία εβδομάδα αναφοράς από 19...

Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Τους δύο νέους σταθμούς ελέγχου, που είναι ήδη σε λειτουργία στον Προμαχώνα και τα έργα, που γίνονται για να ολοκληρωθεί και ο τρίτος- θα τεθεί σε λειτουργία την επόμενη εβδομάδα- επιθεώρησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Παράλληλα ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου Βουλγαρίας Κλεονίκη Γεωργιάδου για το θέμα των καθυστερήσεων και της αποσυμφόρησης του τελωνειακού σταθμού του Προμαχώνα και για την ταχύτερη διέλευση των αυτοκίνητων.

«Οι τρεις επιπλέον σταθμοί ελέγχου θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών εισόδου ταξιδιωτών και επαγγελματιών οδηγών στη χώρα μας. Όπως διαπίστωσα, οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και με την πολύτιμη βοήθεια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου οι δύο νέοι σταθμοί ελέγχου είναι ήδη σε λειτουργία, ενώ και ο τρίτος θα τεθεί την επόμενη εβδομάδα. Αντίστοιχα, έχει ολοκληρωθεί και η στελέχωση με 34 αστυνομικούς των νέων σταθμών μετά την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν» δήλωσε ο κ. Καραμανλής.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: