Ελεγχόμενη η κατάσταση με τους ασθενείς covid-19 στο Νοσοκομείο Σερρών

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο...

Σέρρες: Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ακούστηκε στα σχολεία

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά...

«SERRES AGRIBUSINESS»: Ανοίγει τις πύλες του το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας

Με θέματα που αφορούν τον αγροτουρισμό, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) καθώς και την Αγροδιατροφή και τα τοπικά προϊόντα ανοίγει τις πύλες του, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», στο πρώην στρατόπεδο «Κολοκοτρώνη», το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας «SERRES...

Τρεις γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από αυτοκίνητο μετά από σφοδρή σύγκρουση Φορτηγού με ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι τρεις γυναίκες και λεωφορείου του ΚΤΕΛ , στη διασταύρωση Σερρών- Σιδηροκάστρου, την Τετάρτη το απόγευμα λίγο μετά τον Λευκώνα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν δύσκολη, οι άνδρες της πυροσβεστικής όμως κατάφεραν να βγάλουν τις γυναίκες οι οποίες έχοντας τις αισθήσεις τους διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Όπως όλα δείχνουν το φορτηγό όχημα που προπορεύονταν σταμάτησε στα φανάρια, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι γυναίκες ακολουθούσε έχοντας πίσω του λεωφορείο των ΚΤΕΛ χωρίς επιβάτες κι έγινε η σύγκρουση.

Ο διοικητής της Π.Υ. Σερρών αντιπύραρχος Νικόλαος Παπαδόπουλος είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Λίγο μετά τις 18:00 ειδοποιηθήκαμε για τροχαίο συμβάν στην διασταύρωση Σιδηροκάστρου, έξω από τον Λευκώνα. Η υπηρεσία μας μετέβηκε με τέσσερα οχήματα κι ενίσχυση ενός οχήματος από το Π.Κ. Σιδηροκάστρου. Συναντήσαμε αυτό που έχετε καταγράψει. Τρεις εγκλωβισμένες συμπολίτισσές μας μέσα στο όχημα, έγιναν οι ενέργειες από εμάς, μπορέσαμε και απεγκλωβίσαμε με τον καλύτερο τρόπο τις κυρίες, ευτυχώς έχοντας τις αισθήσεις και οι τρεις. Παραδώσαμε τις γυναίκες στο ΕΚΑΒ με αισθήσεις και εξωτερικά σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορούμε να πούμε ότι Οι Άγιοι Απόστολοι έβαλαν το χεράκι τους».

Στο σημείο βρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Νομού Σερρών, Ηλίας Παπαγεωργίου, ο οποίος είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Ήμουν εδώ κοντά και έφτασα γρήγορα. Ήρθαν άμεσα και η πυροσβεστική, η αστυνομία και τα ασθενοφόρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το λεωφορείο ερχόταν άδειο από Θεσσαλονίκη. Ο οδηγός είναι καλά. Μου είπε ότι ξαφνικά είδε το ΙΧ μπροστά του».

Σύνταξη – Ρεπορτάζ: Δέσποινα Γιαννακίδου – Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Μεγάλη φωτιά κοντά στην Αλιστράτη Σερρών Ισχυρή Πυροσβεστική δύναμη επιχειρεί αυτή την ώρα για τον περιορισμό και κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το βράδυ κοντά στην Αλιστράτη Σερρών προς Λευκ...