Περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της πόλης στις Σέρρες

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, αυτή τη φορά μέσα σε αυλή...

Στις Σέρρες τα κλασικά αυτοκίνητα του “Mycenaean - Minoan Rally”

Μία φάση του γνωστού “Mycenaean–Minoan Rally”...

Πρόταση του Δήμου Σερρών για νέο προπονητικό κολυμβητήριο στις Σέρρες

Η δημοτική αρχή, προσπαθώντας να δώσει λύση στα προβλήματα του υγρού στίβου προς όφελος των αθλητών και αθλητριών, αποφάσισε να υποβάλει πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου προπονητικού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, προϋπολογισμού 1.977.800 ευρώ.

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση του Βρετανού αγνοουμένου στην ορεινή περιοχή της Ραχωβίτσας. Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής της Π.Ε Σερρών, Σωτήρη Δημητράκη, που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών, βρέθηκε να ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη.

 

Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής που χρησιμοποίησαν από χθες οι πυροσβέστες για να εντοπίσουν το σημείο που βρίσκεται ο άντρας που αναζητούσαν, ο Βρετανός ενημέρωσε σήμερα το πρωί, ότι τα ξημερώματα κατέβηκε στην πόλη των Σερρών και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ προς Θεσσαλονίκη, ευχαριστώντας όλους για την κινητοποίησή τους.
Αμέσως αστυνομικοί ακολούθησαν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ προς Θεσσαλονίκη, το σταμάτησαν και με τα ελάχιστα χαρακτηριστικά που είχαν – μέσω της εφαρμογής – τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο πλησιέστερο αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.
Ακολούθως οι έρευνες σταμάτησαν ενώ να σημειωθεί ότι από τις 6.30 χθες το απόγευμα που κάλεσε ο Βρετανός το 112 λέγοντας πως έχει χαθεί σήμανε συναγερμός, άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας από τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο και όλη τη νύχτα καθώς και σήμερα νωρίς το πρωί προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν.
Μάλιστα σήμερα επιστρατεύτηκε και ομάδα της ΕΜΑΚ, εκπαιδευμένος σκύλος ενώ πτήσεις στην περιοχή έκανε και αεροσκάφος από την Αερολέσχη Σερρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: