Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα...

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στις Σέρρες

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Παλάζη: Ιδιωτικά ΚΔΑΠ προσφέρουν Χρήματα & Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων

Δεύτερη χρονιά εγγραφών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών ,με την κ.Παλάζη ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, να κάνει δηλώσεις για Ιδιωτικά ΚΔΑΠ των Σερρών πως προσφέρουν χρήματα & δώρο ασφάλιστρα Αυτοκινήτων για να πάρουν το voucher της εγγραφής των παιδιών.

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκάλεσε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση, εκατέρωθεν της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Αμφίπολης Σερρών.

Η πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση αλλά και πουρνάρια και χόρτα, ενώ πύρινες εστίες υπάρχουν σε πολλά σημεία.

Η φωτιά ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 12:17. Επί τόπου βρίσκονται 20 Πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Επιπλέον, κινητοποιήθηκαν και δύο αεροσκάφη τα οποία όμως προς το παρόν ακυρώθηκαν καθώς αρκούν οι επίγειες δυνάμεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ν. Κερδύλια: Έσβησε η πυρκαγιά, κατέκαψε 80 στέμματα

Έσβησε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά στα Ν.Κερδύλλια της Π.Ε Σερρών και έκαψε 80 στρέμματα χορτολιβαδικής βλάστησης και πουρναριών.
Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών αποδείχθηκε σωτήρια αφού σε τρεισήμισι περίπου ώρες αποσόβησαν τον κίνδυνο επέκτασης σε κοντινούς οικισμούς . Η πυρκαγιά εκτείνονταν σε έξι διάσπαρτες εστίες, πέντε νότια της Εγνατίας Οδού και μια βόρεια.
Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 20 Πυροσβεστικά οχήματα με 40 άντρες καθώς και πεζοπόρο τμήμα. Επίσης συνέδραμαν με μηχανήματα έργου και υδροφόρες γειτονικοί δήμοι. Στο τόπο εκδήλωσης της πυρκαγιάς παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις υπό το φόβο αναζωπυρώσεων.

Διαβάστε επίσης: