Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα...

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στις Σέρρες

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Παλάζη: Ιδιωτικά ΚΔΑΠ προσφέρουν Χρήματα & Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων

Δεύτερη χρονιά εγγραφών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών ,με την κ.Παλάζη ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, να κάνει δηλώσεις για Ιδιωτικά ΚΔΑΠ των Σερρών πως προσφέρουν χρήματα & δώρο ασφάλιστρα Αυτοκινήτων για να πάρουν το voucher της εγγραφής των παιδιών.

Ένα κομμένο κάγκελο στις φυλακές Νιγρίτας κινητοποίησε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι οποίοι επενέβησαν καίρια με εκτενείς ελέγχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, διαπιστώθηκε ότι σε πτέρυγα στις φυλακές Νιγρίτας υπήρξε φθορά κάγκελου από λίμα η οποία και βρέθηκε μετά από έλεγχο.
Βεβαίως, όπως τονίζουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής, οποιαδήποτε προσπάθεια απόδρασης θα κατέληγε σε αποτυχία διότι ακόμη κι αν κατάφερνε ο κρατούμενος να περάσει και να βγει από το κελί του, θα βρισκόταν στον προαύλιο χώρο, στη συνέχεια στη νεκρή ζώνη και στην εξωτερική περίμετρο όπου και υπάρχει επί 24ώρου βάσεως εξωτερικός φρουρός.

Ποιος κρατούμενος σχεδίαζε απόδραση από τις φυλακές Νιγρίτας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος που σχεδίαζε την απόδραση – παρωδία, είναι καταδικασμένος για ληστεία. Πηγές της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής τονίζουν στο newsit.gr ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να παραβιαστεί η ασφάλεια των φυλακών και να γίνει απόδραση καθώς τα μέτρα είναι αυστηρά.

Πάντως, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες με ενημέρωση εισαγγελέα και Αστυνομίας και θα γίνει ο πειθαρχικός έλεγχος.

Πηγή: newsit.gr | Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Διαβάστε επίσης: