Π.Ε. Σερρών: Τριψήφιος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Ένα κομμένο κάγκελο στις φυλακές Νιγρίτας κινητοποίησε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι οποίοι επενέβησαν καίρια με εκτενείς ελέγχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, διαπιστώθηκε ότι σε πτέρυγα στις φυλακές Νιγρίτας υπήρξε φθορά κάγκελου από λίμα η οποία και βρέθηκε μετά από έλεγχο.
Βεβαίως, όπως τονίζουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι της φυλακής, οποιαδήποτε προσπάθεια απόδρασης θα κατέληγε σε αποτυχία διότι ακόμη κι αν κατάφερνε ο κρατούμενος να περάσει και να βγει από το κελί του, θα βρισκόταν στον προαύλιο χώρο, στη συνέχεια στη νεκρή ζώνη και στην εξωτερική περίμετρο όπου και υπάρχει επί 24ώρου βάσεως εξωτερικός φρουρός.

Ποιος κρατούμενος σχεδίαζε απόδραση από τις φυλακές Νιγρίτας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κρατούμενος που σχεδίαζε την απόδραση – παρωδία, είναι καταδικασμένος για ληστεία. Πηγές της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής τονίζουν στο newsit.gr ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να παραβιαστεί η ασφάλεια των φυλακών και να γίνει απόδραση καθώς τα μέτρα είναι αυστηρά.

Πάντως, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες με ενημέρωση εισαγγελέα και Αστυνομίας και θα γίνει ο πειθαρχικός έλεγχος.

Πηγή: newsit.gr | Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Διαβάστε επίσης:

  • Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Αραμπατζής Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής, «χτυπημένος» από τον κορονοϊό. Νόσησε, αν και ήταν...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 591 επισκέπτες