Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα...

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στις Σέρρες

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Παλάζη: Ιδιωτικά ΚΔΑΠ προσφέρουν Χρήματα & Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων

Δεύτερη χρονιά εγγραφών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών ,με την κ.Παλάζη ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, να κάνει δηλώσεις για Ιδιωτικά ΚΔΑΠ των Σερρών πως προσφέρουν χρήματα & δώρο ασφάλιστρα Αυτοκινήτων για να πάρουν το voucher της εγγραφής των παιδιών.

Άκρως αποτελεσματική ήταν η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας την Τρίτη αργά το απόγευμα, όταν ξέσπασε φωτά σε χωράφι με αθέριστα σιτηρά μεταξύ Χρυσού και Πεντάπολης.

Με την άμεση κινητοποίηση και του Δήμου Εμμανουήλ Παππά με υδροφόρα και προσωπικό, μαζί με την Πυροσβεστική δύναμη πέντε οχημάτων με 10 άνδρες αποσβήστηκε ο κίνδυνος επέκτασης της φωτΙάς παρά τους ισχυρούς ανέμους, που έπνεαν στην περιοχή.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Διοικητής Πυροσβεστικής της Π.Ε Σερρών Σωτήρης Δημητράκης είπε πως ο δυνατός αέρας δυσκόλευε το έργο τους αλλά τελικά γρήγορα κατάφεραν όλοι μαζί να περιορίσουν τη φωτιά, που έκαψε δύο στρέμματα και να τη σβήσουν. Το συγκεκριμένο φορτίο – είπε ο κ. Δημητράκης- και ο δυνατός αέρας, εάν επεκτείνονταν η φωτιά μπορεί να είχε ολέθρια αποτελέσματα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: