Ξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Σερρών

Εντός των ημερών ξεκινούν τα χειρουργεία στο...

Έκλεισε τμήμα γυμνασίου στο Δραβήσκο Σερρών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ανεστάλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού η λειτουργία...

Εμπορικός σύλλογος Σερρών: Ξεκινησαν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ανακοινώνει την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

Τραγικό τέλος για τον 44χρονο επαγγελματία ψαρά, τα ίχνη του οποίου εξαφανίσθηκαν την προηγούμενη Τετάρτη 19 Μαΐου στη θαλάσσια περιοχή των Κερδυλίων, όταν αναποδογύρισε το σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με τη γυναίκα του, η οποία κατάφερε κολυμπώντας να φτάσει στην ακτή.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ψαράς στη θαλάσσια περιοχή των Ν. Κερδυλίων είδε τη σορό ενός άνδρα να επιπλέει, όπως και ένας οδηγός αυτοκινήτου που περνούσε από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες.
Αμέσως ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο του Σταυρού και το Α.Τ Αμφίπολης, άνδρες των οποίων έσπευσαν στην περιοχή. Συγγενείς του 44χρονου έσπευσαν επίσης στο σημείο όπου έγινε η αναγνώριση.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής είχε στηθεί μια τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 44χρονου ψαρά, με υποθαλάσσιες έρευνες από άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής και με πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ανδρών της 2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Θεσσαλονίκης, αλλά και ιδιώτες ψαράδες με τα σκάφη τους, ιδιώτες δύτες αλλά και εναέρια έρευνα με πτήσεις από την Αερολέσχη Σερρών.
Τη Δευτέρα 24 Μαΐου, μετά από πέντε ημέρες ερευνών για τον εντοπισμό του στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Κερδυλίων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Στρυμόνα, η επιχείρηση εντοπισμού του σταμάτησε και ο ίδιος κηρύχθηκε και επισήμως αγνοούμενος.
Θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου ψαρά.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: