Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Ένα σπίτι κατεστραμμένο ολοσχερώς αντίκρισε ο κύριος Λιάσος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει την ζημιά που προκάλεσαν άγνωστοι δραστε οι οποίοι μπήκαν στην μονοκατοικία του της ημέρες του Πάσχα με σκοπό να κλέψουν το χαλκό. Πιο συγκεκριμένα οι διαρρήκτες όπου υπήρχε σωλήνα χαλκού την έκοψαν Και την έκλεψαν.

Η καταστροφή ήταν τόσο μεγάλη που δύσκολα ξαναφτιάχνεται όλη η εγκατάσταση.

Η οικογένεια δεν διαμένει στο συγκεκριμένο σπίτι, καθώς η μόνιμη κατοικίας της είναι πλέον στην Κρήτη, αλλά λίγες ημέρες πριν μέλη της οικογένειας βρέθηκαν στις Σέρρες, με αποτέλεσμα ο κύριος Λιάσος να διερωτάται τι θα είχε συμβεί εάν οι διαρρήκτες πετύχαιναν μέσα στο σπίτι την γυναίκα και την κόρη του.

Το σοκ που υπέστη ο ιδιοκτήτης είναι τόσο μεγάλο που πλέον δεν νιώθει ασφαλής μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο ίδιος ως τελευταία λύση θεώρησε σωστό να ενημερώσει τον Δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη ώστε να ζητήσουν να στελεχωθεί η αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης: