Π.Ε. Σερρών: Τριψήφιος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου...

Παραιτήθηκαν οι παθολόγοι από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Στον … αέρα βρίσκεται η λειτουργία των...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Την ικανοποίηση του για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από 14 μήνες εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ και τα όσα είπε ο κ. Δεσποτίδης από σήμερα(10-05-2021) στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών ξεκινούν προπονήσεις οι κατηγορίες και τα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα που έχουν διοργανώσεις από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιακών κατηγοριών (εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων) που έχουν μοριοδοτούμενα για τα ΑΕΙ πρωταθλήματα. Οι αθλητές πρέπει να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία rapid test ή μοριακά τεστ.

Από σήμερα μπορούν να κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου και οι αθλούμενοι πολίτες με την υποχρέωση διενέργειας τεστ (self ή rapid ή μοριακό). Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν τεστ αντιγόνου (rapid).

Βασική προϋπόθεση αποτελεί η μη υπέρβαση του μέγιστου αριθμού χωρητικότητας του κολυμβητηρίου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες αποστάσεων, ενώ οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα κολυμβητήρια σε ώρες που δεν εχουν προπόνηση αθλητές.

Για την πρόσβαση στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις (στίβους, τένις) δεν απαιτείται η διενέργεια προληπτικού ελέγχου covid-19.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 342 επισκέπτες