Βούλγαροι κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια στις Σέρρες

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή...

Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

H «καρδιά» του Ελληνικού στίβου θα χτυπήσει στις Σέρρες

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000...


Την ικανοποίηση του για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από 14 μήνες εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ και τα όσα είπε ο κ. Δεσποτίδης από σήμερα(10-05-2021) στο Κλειστό γυμναστήριο Σερρών ξεκινούν προπονήσεις οι κατηγορίες και τα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα που έχουν διοργανώσεις από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιακών κατηγοριών (εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων) που έχουν μοριοδοτούμενα για τα ΑΕΙ πρωταθλήματα. Οι αθλητές πρέπει να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία rapid test ή μοριακά τεστ.

Από σήμερα μπορούν να κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου και οι αθλούμενοι πολίτες με την υποχρέωση διενέργειας τεστ (self ή rapid ή μοριακό). Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν τεστ αντιγόνου (rapid).

Βασική προϋπόθεση αποτελεί η μη υπέρβαση του μέγιστου αριθμού χωρητικότητας του κολυμβητηρίου, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες αποστάσεων, ενώ οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα κολυμβητήρια σε ώρες που δεν εχουν προπόνηση αθλητές.

Για την πρόσβαση στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις (στίβους, τένις) δεν απαιτείται η διενέργεια προληπτικού ελέγχου covid-19.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 598 επισκέπτες