Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας σκαρφάλωσαν δύο αστυνομικοί του Τμήματος Σερρών το μεσημέρι της Κυριακής 9 Μαϊου, προκειμένου να βοηθήσουν ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είχε την ατυχία να πέσει μέσα στο σπίτι της και εκλιπαρούσε για βοήθεια, αφού δεν μπορούσε να σηκωθεί μόνη της.

Οι γείτονες ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, και έσπευσαν οι δύο άντρες του Α.Τ Σερρών, στην πολυκατοικία που ακουγόταν οι σπαρακτικές φωνές της ηλικιωμένης, αλλά δεν μπορούσαν να μπουν στο διαμέρισμα. Έτσι ανέβηκαν από τα μπαλκόνια και έφτασαν στον δεύτερο όροφο, άνοιξαν το παντζούρι και βοήθησαν την γυναίκα.
«Είμαστε πάντα κοντά στον πολίτη, όποτε χρειασθεί» δήλωσε το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τάσος Αραμπατζής, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σπεύδουν οι αστυνομικοί για βοήθεια.Προ ημερών ένας άντρας που υπέστη αλλεργικό σοκ και ξημερώματα είχε βγει στο δρόμο αναζητώντας βοήθεια, μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο Νοσοκομείο οι οποίοι μάλιστα περίμεναν να βεβαιωθούν ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 551 επισκέπτες