Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Με τρακτέρ πραγματοποίησαν την Παρασκευή το πρωί πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης αγρότες των Σερρών, έξω από το Διοικητήριο.

Κυρίαρχα αιτήματα τους είναι να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στους πληγέντες- από τις πρόσφατες πλημμύρες- παραγωγούς, να δοθεί ενίσχυση στους βαμβακοπαραγωγούς λόγω covid-19, να δοθεί λύση στο πρόβλημα των προστίμων που επιβάλλονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, να αρθεί το «πράσινο τέλος» στους αγρότες.
Αντιπροσωπεία τους επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο και του επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Οι αγρότες αναμένεται να αποφασίσουν για τη συνέχιση ή όχι της κινητοποίησης καθώς και τη μορφή αυτής.
Στο πλευρό των αγροτών οι ς Σερραίοι βουλευτές Λευτέρης Αβραμάκης (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) και Κώστας Μπούμπας (Ελληνική Λύση) καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών,η ΟΕΒΕΣΣ, παραγωγοί λαϊκών αγορών, παραγωγοί λουλουδιών από την περιοχή της Μονόβρυσης και εκπρόσωποι αγοτών από τα Γιαννιτσά και τα «Πράσινα Φανάρια».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: