«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Το κατώφλι του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Σερρών πέρασαν τη Δευτέρα 7 μετανάστες (πέντε Αφγανοί και δύο Σομαλοί) που διαμένουν στη Δομή μεταναστών «Κλειδί» στο Σιδηρόκαστρο, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν την Παρασκευή επειδή βρέθηκαν σε αγροτική χώρο να έχουν σφάξει τρία αμνοερίφια τα οποία πριν τα είχαν αγοράσει.

Η ισχύουσα, ωστόσο, νομοθεσία ορίζει ότι πρέπει να ακολουθείται σε καθορισμένα σφαγεία η διαδικασία σφαγής ζώου για υγειονομικούς λόγους και για την αποφυγή βασανισμού τους.

Παράλληλα τους επιβλήθηκαν πρόστιμα στον καθένα για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 526 επισκέπτες