Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ΙΧ παραβίασε το STOP και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε λεωφορείο μεταφοράς αστυνομικού προσωπικού από τον Προμαχώνα στις Σέρρες.

Από τα συντρίμμια του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός ο 65χρονος οδηγός του, ενώ τραυματίσθηκαν ελαφρά οι δύο από τους έξι αστυνομικούς που επέβαιναν στο λεωφορείο και τον οδηγό του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην παλιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονοχωρίου.

Στον έναν από τους δύο ελαφρά τραυματισμένους αστυνομικούς δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κ.Υγείας Σιδηροκάστρου και ο δεύτερος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σερρών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την Κυριακή (3 Ιανουαρίου 2021) και ώρα 14.10 περίπου, στην παλαιά εθνική οδό Σερρών – Προμαχώνα, στο ύψος της διασταύρωσης Στρυμονοχωρίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου οδηγού και τον τραυματισμό 3 αστυνομικών που επέβαιναν στο υπηρεσιακό λεωφορείο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 191 επισκέπτες