«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Σερρών με ασθενείς covid-19

Καθολική πληρότητα παρατηρείται στο Νοσοκομείο...

Εικόνες ντροπής στο ΔΙΠΑΕ Σερρών - Πάνω από μια ώρα οι φοιτητές περίμεναν για έλεγχο

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τη Δευτέρα το πρωί...

Στις Σέρρες ο Στέλιος Πέτσας για την εντατικοποίηση των εμβολιασμών

Την ανάγκη προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος κατά της covid-19, μέσω συντονισμένων δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους, την επιστημονική κοινότητα, όλων των φορέων αλλά και της εκκλησίας τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης την πόλη των Σερρών.

Νέα πατέντα (προσαρμοσμένη στο κλίμα των ημερών) φαίνεται οτι εφηύραν επιτήδειοι απατεώνες, οι οποίοι υποδυόμενοι του υπαλλήλους του δήμου Σερρών επισκέπτονται σπίτια ισχυριζόμενοι οτι κάνουν απολυμάνσεις για τον COVID-19 και ζητούν από τους διαμένοντες στα σπίτια να βγουν προκειμένου αυτοί να μπουν για να τα απολυμάνουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων κ. Παναγο ο οποίος μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ έχουν γίνει καταγγελίες από δημότες και ο ίδιος τόνισε οτι δεν υπάρχει κανένα συνεργείο του δήμου που να έχει επιφορτιστεί με αυτή την εργασία καθώς όπως τόνισε απαγορεύεται υπάλληλοι του δήμου να εισέρχονται σε ιδιωτικούς χώρους.

Κάλεσε τους δημότες να είναι υποψιασμένοι και να ενημερώνουν τον δήμο για οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη τους, ενω όπως έιπε έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 544 επισκέπτες