Βούλγαροι κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια στις Σέρρες

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή...

Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

H «καρδιά» του Ελληνικού στίβου θα χτυπήσει στις Σέρρες

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000...


Χωρίς την παρουσία πιστών καθώς των απαγορευτικών μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού τελέσθηκε την Κυριακή η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την φωτοφόρο σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και πάντων των εν Σέρραις διαλαμψάντων Αγίων στο Μητροπολιτικό ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

Τα άδεια καθίσματα του Μητροπολιτικού ναού δημιουργούσαν μια δυσάρεστη εικόνα που δυστυχώς ζούμε για άλλη μία περίοδο.

Το μήνυμα του Μητροπολιτικού ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών έχει ως εξής:

''Των ουρανίων στρατιών Αρχιστράτηγοι, δυσωπούμεν υμάς ημείς οι ανάξιοι, ίνα ταις υμών δεήσεσι τειχήσετε ημάς, σκέπη των πτέρυγων της αύλου υμών δόξης, φρουρούντες ημάς προσπίπτοντας, εκτενώς και βοώντας. Εκ των κινδύνων λυτρώσασθε ημάς, ως Ταξιάρχαι των Άνω Δυνάμεων.''

Χρόνια πολλά.!

Χρόνια ευλογημένα.!

Χρόνια αγγελοφρούρητα.!

Οι προστάτες της πόλεως μας Αρχιστράτηγοι Μιχαήλ και Γαβριήλ να την σκέπουν και να την προστατεύουν. Να προστατεύουν επίσης την Πολεμική μας Αεροπορία και ολόκληρο τον κόσμο τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει.

Χρόνια πολλά.!

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών ειδήσεων Romfea.gr σε συνεργασία με το Περιφερειακό κανάλι Diktyo TV μετέδωσε ζωντανά την Θεία Λειτουργία:

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 263 επισκέπτες