Παραιτήθηκαν οι παθολόγοι από το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Στον … αέρα βρίσκεται η λειτουργία των...

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Σερρών για τους εμβολιασμούς παρουσία του Αθ. Εξαδάκτυλου

Υπέρ της διεξαγωγής των παρελάσεων τάχτηκε από...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Χωρίς την παρουσία πιστών καθώς των απαγορευτικών μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού τελέσθηκε την Κυριακή η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την φωτοφόρο σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και πάντων των εν Σέρραις διαλαμψάντων Αγίων στο Μητροπολιτικό ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

Τα άδεια καθίσματα του Μητροπολιτικού ναού δημιουργούσαν μια δυσάρεστη εικόνα που δυστυχώς ζούμε για άλλη μία περίοδο.

Το μήνυμα του Μητροπολιτικού ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών έχει ως εξής:

''Των ουρανίων στρατιών Αρχιστράτηγοι, δυσωπούμεν υμάς ημείς οι ανάξιοι, ίνα ταις υμών δεήσεσι τειχήσετε ημάς, σκέπη των πτέρυγων της αύλου υμών δόξης, φρουρούντες ημάς προσπίπτοντας, εκτενώς και βοώντας. Εκ των κινδύνων λυτρώσασθε ημάς, ως Ταξιάρχαι των Άνω Δυνάμεων.''

Χρόνια πολλά.!

Χρόνια ευλογημένα.!

Χρόνια αγγελοφρούρητα.!

Οι προστάτες της πόλεως μας Αρχιστράτηγοι Μιχαήλ και Γαβριήλ να την σκέπουν και να την προστατεύουν. Να προστατεύουν επίσης την Πολεμική μας Αεροπορία και ολόκληρο τον κόσμο τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει.

Χρόνια πολλά.!

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών ειδήσεων Romfea.gr σε συνεργασία με το Περιφερειακό κανάλι Diktyo TV μετέδωσε ζωντανά την Θεία Λειτουργία:

Πηγή: Εφημερίδα η Πρόοδος

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 357 επισκέπτες