Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα...

Συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στις Σέρρες

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Παλάζη: Ιδιωτικά ΚΔΑΠ προσφέρουν Χρήματα & Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων

Δεύτερη χρονιά εγγραφών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών ,με την κ.Παλάζη ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, να κάνει δηλώσεις για Ιδιωτικά ΚΔΑΠ των Σερρών πως προσφέρουν χρήματα & δώρο ασφάλιστρα Αυτοκινήτων για να πάρουν το voucher της εγγραφής των παιδιών.

Την 5η θέση στον τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας της κατηγορίας κάτω της 23 ετών που διεξήχθη στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας κατέκτησε ο Σερραίος αθλητής Σταύρος Σουλαρίκας μαζί με τον Πέτρο Θεοδωρίδη.

Ο πρώην αθλητής του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις» που κατάγεται από τον Πεθελινό, τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών και αγωνίζεται με τα χρώματα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς, με τον Πέτρο Θεοδωρίδη είχαν μια εξαιρετική κούρσα στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελ βαρών με χρόνο 6.41.92 και προκρίθηκαν στον ημιτελικό.

Ο Σταύρος Σουλαρίκας στην 5η θέση της Ευρώπης

Οι δύο Έλληνες κωπηλάτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εκεί όπου τερμάτισαν στην 5η θέση σε 6.38.28 κερδίζοντας εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε ένα ακόμα μεγάλο τελικό.

Ο Σταύρος Σουλαρίκας ξεκίνησε την κωπηλασία και αναδείχθηκε στον «Κερκινίτι»

Ο Σερραίος αθλητής που ξεκίνησε την κωπηλασία κι αναδείχθηκε στον «Κερκινίτι» είχε φέτος δύο πρωτιές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στον σημερινό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Πέντε μετάλλια εκ των οποίων δυο χρυσά , ένα ασημένιο και δύο χάλκινα καθώς και 8 συνολικά συμμετοχές σε τελικούς ήταν ο πλούσιος απολογισμός των 10 ελληνικών πληρωμάτων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών που πραγματοποιήθηκε αυτό το σαββατοκύριακο στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: