Ξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Σερρών

Εντός των ημερών ξεκινούν τα χειρουργεία στο...

Έκλεισε τμήμα γυμνασίου στο Δραβήσκο Σερρών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ανεστάλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού η λειτουργία...

Εμπορικός σύλλογος Σερρών: Ξεκινησαν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ανακοινώνει την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

Για αποτυχία της κυβέρνησης μαζί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας Φον Ντερ Λαϊεν έκανε λόγω ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης , στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο νομό Σερρών.

Όπως είπε η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργεί εστίες πολέμου ή της χρηματοδοτεί απο την Συρία μέχρι την Λιβύη , παίζουν οι εταιρείες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των χωρών και το προσφυγικό θα το χρεωθεί η Ελλάδα που μετατρέπεται σε χώρα φυλακή, με τις λεγόμενες κλειστές δομές. Το σκηνικό είναι , τόνισε » Ευρώπη φρούριο , Ελλάδα φυλακή «.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εχει κύρια ευθύνη στην κατάσταση που εχει δημιουργηθεί , καθώς όταν έχουμε εντάσεις και πολέμους οι πληθυσμοί μετακινούνται. Κάλεσε την Ευρώπη να αναλάβει τις ευθύνες της , ενω σημείωσε πως πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ , είναι οι ανοιχτές δομές και να πάνε οι άνθρωποι αυτοί εκεί που θέλουν. Η υποκρισία της Ευρώπης απο την μια να δημιουργεί εστίες πολέμου και απο την άλλη να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της είναι τουλάχιστον υποκριτική, σημείωσε.

Ο κ. Αρβανίτης αναφέρθηκε στις ψευδείς ειδήσεις , τονίζοντας πως σήμερα στην Ευρώπη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα δημοκρατίας και δημοσιογραφίας.

Ο ευρωβουλευτής κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Σερρών, όπου είχε συνάντηση με τον διοικητή και συνδικαλιστικούς φορείς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του , την δομή προσφύγων στις Σέρρες, για την οποία εξέφρασε την ικανοποίηση του , λέγοντας πως λειτουργεί καλά και η νεα διοικήτρια το πήρε ζεστά και την βιομηχανία Κρι-κρι , σημειώνοντας πως είναι η μόνη ελληνική βιομηχανία στον κλάδο , τονίζοντας πως πρέπει να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας με ενίσχυση και στήριξη του πρωτογενή τομέα.

Το απόγευμα μίλησε σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Πέμπτη ο κ. Αρβανίτης θα επισκεφτεί τις φυλακές και τον δήμαρχο Νιγρίτας και την δομή στη θέση Κλειδί.

Διαβάστε επίσης:

  • Επικράτηση Ανδρουλάκη στις Σέρρες Με μεγάλη διαφορά επικράτησε στις Σέρρες ο Νίκος Ανδρουλάκης έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, όπως γνωστοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή σε ανακοίνωση της που εξέδωσ...
  • Πρωτιά Ν. Ανδρουλάκη στην Π.Ε. Σερρών Τον Νίκο Ανδρουλάκη ανέδειξαν πρώτο οι Σερραίοι που έσπευσαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙ.ΝΑΛ για την ανάδειξη Πρόεδρου.  Τα τελικά απο...