Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Την πρώτη τους… βουτιά στην πισίνα του κολυμβητηρίου της πόλης των Σερρών ετοιμάζονται να κάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες των κολυμβητικών συλλόγων της πόλης μετά την οριστική απόφαση για το άνοιγμα, μετά από δέκα εβδομάδες, του Δημοτικού κολυμβητηρίου Σερρών.

Η αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης του άρθρου 56 του Ν. 2725/1999 «άναψε το πράσινο φως» μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Σερρών κι αφού διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών στις οποίες έχει προχωρήσει ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σερρών, παραχωρώντας άδεια λειτουργίας μέχρι τις 16 Νοεμβρίου,  διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί και το μεγάλο έργο προϋπολογισμού 450 χιλιάδων ευρώ, το οποίο είναι ήδη έτοιμο να δημοπρατηθεί από το Δήμο Σερρών.

Βέβαια, η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες και τις συνθήκες που επιβάλλουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα προπόνησης των αθλημάτων της πισίνας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: