Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Την πρώτη τους… βουτιά στην πισίνα του κολυμβητηρίου της πόλης των Σερρών ετοιμάζονται να κάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες των κολυμβητικών συλλόγων της πόλης μετά την οριστική απόφαση για το άνοιγμα, μετά από δέκα εβδομάδες, του Δημοτικού κολυμβητηρίου Σερρών.

Η αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης του άρθρου 56 του Ν. 2725/1999 «άναψε το πράσινο φως» μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Σερρών κι αφού διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών στις οποίες έχει προχωρήσει ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σερρών, παραχωρώντας άδεια λειτουργίας μέχρι τις 16 Νοεμβρίου,  διάστημα στο οποίο θα ολοκληρωθεί και το μεγάλο έργο προϋπολογισμού 450 χιλιάδων ευρώ, το οποίο είναι ήδη έτοιμο να δημοπρατηθεί από το Δήμο Σερρών.

Βέβαια, η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες και τις συνθήκες που επιβάλλουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα προπόνησης των αθλημάτων της πισίνας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...