Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Αρχές Μαρτίου αναμένεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Σέρρες στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρτερός, επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως η ακριβής ημερομηνία και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψής του κ. Τσίπρα θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες. Συμπλήρωσε δε πως η Ν.Ε θα προτείνει να είναι διήμερη η επίσκεψη του κ. Τσίπρα η οποία εκτός από την πολιτική του ομιλία να περιλαμβάνει επισκέψεις σε περιοχές της Π.Ε Σερρών ξεκινώντας από Μαυροθάλασσα, Νιγρίτα και Σέρρες.

Ο κ. Καρτερός επισήμανε την αναγκαιότητα να κινηθεί με γρηγορότερους ρυθμούς η Ν.Ε Σερρών σχετικά με το εγχείρημα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ , αν και – όπως είναι σε καλό δρόμο- απαιτείται όμως να επιταχυνθούν οι ρυθμοί.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 414 επισκέπτες