Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Αρχές Μαρτίου αναμένεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Σέρρες στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρτερός, επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως η ακριβής ημερομηνία και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψής του κ. Τσίπρα θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες. Συμπλήρωσε δε πως η Ν.Ε θα προτείνει να είναι διήμερη η επίσκεψη του κ. Τσίπρα η οποία εκτός από την πολιτική του ομιλία να περιλαμβάνει επισκέψεις σε περιοχές της Π.Ε Σερρών ξεκινώντας από Μαυροθάλασσα, Νιγρίτα και Σέρρες.

Ο κ. Καρτερός επισήμανε την αναγκαιότητα να κινηθεί με γρηγορότερους ρυθμούς η Ν.Ε Σερρών σχετικά με το εγχείρημα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ , αν και – όπως είναι σε καλό δρόμο- απαιτείται όμως να επιταχυνθούν οι ρυθμοί.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 358 επισκέπτες