Ξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Σερρών

Εντός των ημερών ξεκινούν τα χειρουργεία στο...

Έκλεισε τμήμα γυμνασίου στο Δραβήσκο Σερρών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ανεστάλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού η λειτουργία...

Εμπορικός σύλλογος Σερρών: Ξεκινησαν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ανακοινώνει την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

Αρχές Μαρτίου αναμένεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Σέρρες στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ν.Ε Σερρών ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρτερός, επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως η ακριβής ημερομηνία και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψής του κ. Τσίπρα θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες. Συμπλήρωσε δε πως η Ν.Ε θα προτείνει να είναι διήμερη η επίσκεψη του κ. Τσίπρα η οποία εκτός από την πολιτική του ομιλία να περιλαμβάνει επισκέψεις σε περιοχές της Π.Ε Σερρών ξεκινώντας από Μαυροθάλασσα, Νιγρίτα και Σέρρες.

Ο κ. Καρτερός επισήμανε την αναγκαιότητα να κινηθεί με γρηγορότερους ρυθμούς η Ν.Ε Σερρών σχετικά με το εγχείρημα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ , αν και – όπως είναι σε καλό δρόμο- απαιτείται όμως να επιταχυνθούν οι ρυθμοί.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Επικράτηση Ανδρουλάκη στις Σέρρες Με μεγάλη διαφορά επικράτησε στις Σέρρες ο Νίκος Ανδρουλάκης έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, όπως γνωστοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή σε ανακοίνωση της που εξέδωσ...
  • Πρωτιά Ν. Ανδρουλάκη στην Π.Ε. Σερρών Τον Νίκο Ανδρουλάκη ανέδειξαν πρώτο οι Σερραίοι που έσπευσαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙ.ΝΑΛ για την ανάδειξη Πρόεδρου.  Τα τελικά απο...