Ξεκινούν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Σερρών

Εντός των ημερών ξεκινούν τα χειρουργεία στο...

Έκλεισε τμήμα γυμνασίου στο Δραβήσκο Σερρών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Ανεστάλη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού η λειτουργία...

Εμπορικός σύλλογος Σερρών: Ξεκινησαν οι χειμερινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών ανακοινώνει την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022.

Τη διαβεβαίωση ότι τα ζητήματα και προβλήματα που ετέθησαν θα μεταφερθούν στο κέντρο και ως βουλευτές του ΜΕΡΑ 25 θα κάνουν ότι είναι δυνατόν , πολλά από αυτά να γίνουν γνωστά στο πανελλήνιο αλλά κυρίως μέσα από την κοινοβουλευτική τους δραστηριότητα να δοθούν λύσεις, έκανε από τις Σέρρες η βουλευτής του ΜΕΡΑ25 και αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα.

Η κ. Σακοράφα που επισκέφθηκε χθες τις Σέρρες στο πλαίσιο περιοδείας της, ενόψει του ιδρυτικού συνεδρίου του ΜΕΡΑ25 στις 22 έως 25 Μαϊου , είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς προκειμένου να ακούσει και να καταγράψει τα αιτήματα και τα προβλήματα που θέτουν. « Σε αυτή την πορεία των τριών ημερών, αυτό που διαπιστώσαμε σαν ομάδα ήταν ότι υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα από την οικονομική πίεση που δημιουργούν οι γειτονικές χώρες με ευνοϊκότερο το φορολογικό καθεστώς και γιαυτό υπάρχει μικρότερος τζίρος των επαγγελματιών και ότι υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη αύξηση της ανεργίας. Άλλα προβλήματα που είδαμε και συζητήσαμε εδώ στις Σέρρες είναι ότι το φυσικό αέριο δεν υπάρχει, θα πρέπει να γίνει σύνδεση, ότι θα πρέπει να μειωθεί ο ΦΠΑ αρκετές μονάδες όπως γίνεται και στα νησιά διότι εσείς εδώ φυλάτε σύνορα και θα πρέπει να βοηθηθεί η περιοχή με αυτό τον τρόπο» είπε η κ. Σακοράφα. Παράλληλα συμπλήρωσε πως τέθηκαν θέματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις όπου οι εργαζόμενοι ζητούν την επαναφορά της ΣΣΕ, οκτάωρη εργασία με αξιοπρεπή μισθό αλλά και σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η κ. Σακοράφα ερωτώμενη για την αποδοχή του κόσμου είπε πως στην περιοδεία η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν περισσότερο από θερμή, οι πολίτες δείχνουν να εμπιστεύονται το ΜΕΡΑ25, διότι είναι το κόμμα που αυτά που λέγανε προεκλογικά αυτά τηρούν και μετεκλογικά.

Όσον αφορά την πρόταση του κόμματος για τον ΠτΔ η κ. Σακοράφα είπε πως όταν θα έρθει η ώρα θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρό τους μετά από συζήτηση που θα προηγηθεί εντός κόμματος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Επικράτηση Ανδρουλάκη στις Σέρρες Με μεγάλη διαφορά επικράτησε στις Σέρρες ο Νίκος Ανδρουλάκης έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, όπως γνωστοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή σε ανακοίνωση της που εξέδωσ...
  • Πρωτιά Ν. Ανδρουλάκη στην Π.Ε. Σερρών Τον Νίκο Ανδρουλάκη ανέδειξαν πρώτο οι Σερραίοι που έσπευσαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙ.ΝΑΛ για την ανάδειξη Πρόεδρου.  Τα τελικά απο...