Σέρρες: Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ακούστηκε στα σχολεία

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά...

Ικανοποιημένος από τη Δομή Μεταναστών Σερρών ο Ν. Μηταράκης

Τα εύσημά του για τον τρόπο λειτουργίας της...

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στην 85η ΔΕΘ

Η 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης | 11-19.09.2021 ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, ως η πρώτη Covid-Free Έκθεση με φυσική παρουσία.

Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκε την Παρασκευή ο Κώστας Καραμανλής. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο τέως Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε την Πρώτη Σερρών, συνοδευόμενος από τον 16χρονο πλέον γιο του Αλέξανδρο (στη φώτο κάθεται δίπλα στον πατέρα του).

Ο πρώην πρωθυπουργός, συνεχίζοντας την παραμονή του στη Μακεδονία, όπου την Παρασκευή έκανε μια μίνι εξόρμηση στο Σοχό, επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου και παρέμεινε μέχρι το Σάββατο.

Στην έδρα του καραμανλισμού είναι μαζί του και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, καθώς και ο αδελφός του Εθνάρχη Αχιλλέας Καραμανλής, ενώ αναμένεται να περάσουν και άλλοι προσωπικοί και πολιτικοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού.

Το Σάββατο ο Κώστας Καραμανλής παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε λίγες προσωπικές και ιδιωτικές συναντήσεις με φίλους και παλιά στελέχη της ΝΔ.

Πηγή: makthes.gr

Διαβάστε επίσης: