Βούλγαροι κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και πήγαν για σουβλάκια στις Σέρρες

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες Κυριακή...

Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

H «καρδιά» του Ελληνικού στίβου θα χτυπήσει στις Σέρρες

Η καρδιά του ελληνικού στίβου θα χτυπάει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου στις Σέρρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής», το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 1.000 αθλητές και αθλήτριες και συνολικά περισσότερους από 3.000...


Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκε την Παρασκευή ο Κώστας Καραμανλής. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο τέως Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε την Πρώτη Σερρών, συνοδευόμενος από τον 16χρονο πλέον γιο του Αλέξανδρο (στη φώτο κάθεται δίπλα στον πατέρα του).

Ο πρώην πρωθυπουργός, συνεχίζοντας την παραμονή του στη Μακεδονία, όπου την Παρασκευή έκανε μια μίνι εξόρμηση στο Σοχό, επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου και παρέμεινε μέχρι το Σάββατο.

Στην έδρα του καραμανλισμού είναι μαζί του και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, καθώς και ο αδελφός του Εθνάρχη Αχιλλέας Καραμανλής, ενώ αναμένεται να περάσουν και άλλοι προσωπικοί και πολιτικοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού.

Το Σάββατο ο Κώστας Καραμανλής παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε λίγες προσωπικές και ιδιωτικές συναντήσεις με φίλους και παλιά στελέχη της ΝΔ.

Πηγή: makthes.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 214 επισκέπτες