Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ στη χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σερρών, των μελών της εξελεγκτικής επιτροπής και των Εκλεκτόρων για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο καταλαμβάνει τις 6 έδρες, από τις 9 έδρες. Τις υπόλοιπες μοιράζονται οι συνδικαλιστικές παρατάξεις: Ενιαίο που συγκέντρωσε 2 έδρες και το ΠΑΜΕ που έχει μία έδρα. Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν και οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών, παράταξη που δεν κατάφερε να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο.

Πρώτη σε ψήφους από την παράταξη της ΔΑΚΕ εκλέχτηκε η απερχόμενη Πρόεδρος της ΕΛΜΕΣ Ελευθερία Πάνου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου έχουν ως εξής: Χατζηαντωνίου Δημήτριος, Παπαεμμανουήλ Ιωάννης, Αρδανιώτης Δημήτριος, Καραθανάση Μαρία και Καρυώτης Κωνσταντίνος από τη ΔΑΚΕ, Ελληνούδης Γεώργιος και Κεσούλη Λεμονιά από το Ενιαίο ψηφοδέλτιο και Λάιος Γεράσιμος από το ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συνδικαλιστικού οργάνου η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να γίνει η κατανομή αξιωμάτων.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 617 επισκέπτες