Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα, η τελετή αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του αείμνηστου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η αυτού εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, οι πρώην Πρωθυπουργοί Κ.Καραμανλής και Αντ. Σαμαράς, καθώς και πολλοί Υπουργοί, Βουλευτές και Αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Από την ΠΕ Σερρών παραβρέθηκαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Βουλευτής Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Δήμαρχοι, Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης, Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ν.Σερρών Θεόδωρος Καμπούρης, φίλοι και μέλη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, στην τελετή αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή, στην πλατεία Διοικητηρίου, στην Ξάνθη.

Από το βήμα της εκδήλωσης μίλησαν για την προσφορά και την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο τ.Υπουργός και αδελφός του Εθνάρχη Αχιλλέας Καραμανλής.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Διάδοσης και ανάπτυξης της πολιτικής κληρονομιάς του Εθνάρχου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή».

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ενώ η συγκίνηση όλων ήταν έκδηλη.

Πηγή: serrespost.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 337 επισκέπτες