Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Επίθεση στο ΜέΡΑ25 και στον αρχηγό του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο δικηγόρος των Σερρών και πρώην υποψήφιος Γιάννης Γιάντσιος, δηλώνοντας παράλληλα την παραίτηση του από το κόμμα, την ίδια ώρα που η Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25 ανακοίνωνε την διαγραφή του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών κατηγόρησε τον κ. Βαρουφάκη ότι χτίζει Σταλινικό προσωπικό, οικογενειακό, φιλικό κόμμα. Επικρίνοντας τον για τον διορισμό της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής Σερρών και όχι την εκλογή της όπως είχε προτείνει. Υποστήριξε πως το κόμμα γέμισε φράξιες και φατρίες, κάθε καρυδιάς καρύδι έρχεται και κάνει την δική του ομάδα και μέσω γνωριμιών στο κόμμα στην Αθήνα διορίζεται κομματάρχης. Ο κ. Βαρουφάκης μας θέλει στρατιωτάκια και όχι σκεπτόμενους πολίτες. « Εγώ εκπτώσεις στην δημοκρατία δεν κάνω. Δεν θα υποκύψω σε εκβιασμούς για τις αρχές μου θα συνεχίσω να αντιστέκομαι», είπε ο κ. Γιάντσιος.

Το πρώην στέλεχος του ΜέΡΑ25 γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες παραιτήσεις μελών του κόμματος.

Στο μεταξύ η Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25 προχώρησε στην διαγραφή του κ. ΓΙάντσιου, επισημαινωντας σε ανακοινωση που εξεδωσε πως

«Η συντροφική και πολιτισμένη συμπεριφορά με βάση τις δημοκρατικές αξίες είναι απαράβατες αρχές του ΜέΡΑ25. Ακολουθώντας τον Κώδικα Συντροφικής Συμπεριφοράς, εκτιμάμε ότι η απαξιωτική και αντισυντροφική συμπεριφορά του μέλους μας και υποψηφίου στο Νομό Σερρών Γιάννη Γιάντσιου απέναντι στα μέλη της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής Σερρών, αλλά και η αυθαίρετη δημοσίευση στα ΜΜΕ πληροφοριών σχετικά με την προετοιμασία του Συνεδρίου με τρόπο δυσφημηστικό και ψευδή, συνιστά προφανή παραβίαση των αρχών του ΜέΡΑ25.

Λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι η αντισυντροφική αυτή συμπεριφορά συνεχίζεται επί μακρόν, παρόλες τις προσπάθειες συνεννόησης που έγιναν από τα μέλη της ΠΣΕ και την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, αποφασίζουμε την απομάκρυνση του Γιάννη Γιάντσιου από τις τάξεις του ΜέΡΑ25″».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 289 επισκέπτες