Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια ο Γ.Σ. Σέρρες 93 σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών θα διοργανώσουν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας το «Αθλόραμα Στίβου».

Τα μικρά παιδιά της πόλης των Σερρών αλλά και οι γονείς τους, από το πρωί στις 10:00 έως το μεσημέρι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός αλλάζει φέτος χρόνο και χώρο, γίνεται στην αρχή της αθλητικής χρονιάς και στην πλατεία Ελευθερίας για να έχει μεγαλύτερη έκταση.

«Θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο στάδιο στο κέντρο της πόλης των Σερρών και προσκαλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν να δοκιμάσουν όλα τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 Φωτεινή Αραμπατζή που ευχαρίστησε το Δήμο Σερρών για την υποστήριξη σε αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση.

Οι προπονητές του συλλόγου θα είναι εκεί για να διδάξουν τα μυστικά των αγωνισμάτων του στίβου (ταχύτητα, εμπόδια, ρίψη, άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος και άλμα επί κοντώ).

Ο κλασικός αθλητισμός έχει μεγάλη παράδοση αλλά και πολλούς φίλους στο Νομό Σερρών ενώ εδώ και χρόνια οι αθλητές και οι αθλήτριες των Σερραϊκών συλλόγων διακρίνονται στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 411 επισκέπτες