Από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα» αγρότης στο Νοσοκομείο Σερρών

Στο Νοσοκομείο Σερρών έστειλε έναν αγρότη από...

Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 109η Επέτειος Απελευθέρωσης των Σερρών

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή γιόρτασαν οι Σέρρες την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφτηκε τις Σέρρες και συγκεκριμένα παραβρέθηκε στον Τύμβο Καστά.

Σε ένα σημείο μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς παραβρέθηκε ο Κ Βελόπουλος μιλώντας με τους αρμόδιους σχετικά με τις τραγικές καταστάσεις που επικρατούν και δυσχεραίνουν την βοήθεια για τις ανασκαφές.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν έχει γίνει τίποτα εδώ και έξι χρόνια δεν έχουν δοθεί κονδύλια και βάζουν έτσι στοπ στις διαδικασίες.

Έκανε λόγο ότι στον Τύμβο υπάρχουν δυο τρία σημεία που έπρεπε να ψαχθούν, αλλά δεν δίνονται τα κονδύλια.

Η Ελληνική Λύση ούρλιαζε από παλιά για την Αμφίπολη ,είχαμε ενημερώσει και τους τότε υπεύθυνους και συγκεκριμένα από το 2012.

Ο Κ.Βελόπουλος ωστόσο έθεσε ένα σημαντικό θέμα για την λύση του προβλήματος, τόνισε ότι το ποσό ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ οπότε το κάθε κόμμα μπορεί να δώσει λεφτά από την επιχορήγηση ανάλογο για να βοηθήσουν να γίνουν οι ανασκαφές.

Πηγή: voicenews.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 353 επισκέπτες