Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από το νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Γεώργιο Στεργίου, τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και το βουλευτή Κοζάνης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, θα επισκεφθεί – ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – την Πέμπτη το νομό Σερρών.

Η επίσκεψη ξεκινά στις 12 το μεσημέρι όπου θα παραστούν στην τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και στη 1 το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς του νομού Σερρών.
Το απόγευμα στις 17.45 θα επισκεφθούν τα μέλη του κλιμακίου στον δήμαρχο Σερρών, στις 18.15 τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών ενώ στις 18.45 θα επισκεφθούν το επιμελητήριο Σερρών. Στις 19.15 είναι προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώνεται στις 20.00 με εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Σερρών στο ξενοδοχείο Philippos Xenia με θέμα «Κλεισθένης η Επόμενη ημέρα».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 210 επισκέπτες