Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Στη Χαλκιδική βρίσκεται κυβερνητικό κλιμάκιο μετά από εντολή του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο δημαρχείο Νέων Μουδανιών έφτασαν το πρωί της Πέμπτης ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι τρεις άνδρες συμμετέχουν αυτή την ώρα σε σύσκεψη μαζί με τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργο προκειμένου να ενημερωθούν για την φονική θεομηνία που έπληξε την Χαλκιδική.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πραγματοποιεί αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Ο νομός έχει κηρυχθεί ήδη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι επί ποδός, καθώς αναμένεται να υπάρξει νέο κύμα κακοκαιρίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς για να τον ενημερώνουν σχετικά με την εξέλιξη των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών στη Χαλκιδική.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 512 επισκέπτες