Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Διήμερη περιοδεία στο νομό Σερρών θα; πραγματοποιήσει, την Παρασκευή και ντο Σάββατο 15 και 16 Μαρτίου, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την κτηνοτροφία, τα τρόφιμα και την αλιεία Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός στις 10 το πρωί θα επισκεφτεί την περιοχή Ηράκλειας –Κερκίνης –Βυρώνειας ,την Αρδευτική Διώρυγα Κ3, τις εργασίες στο ανάχωμα Κερκίνης-Λιμνοχωρίου και την Γέφυρα Βυρώνειας.

Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφτεί την υπηρεσία του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου στον Προμαχώνα , στις 1.30 θα επισκεφτεί τον ΓΟΕΒ πεδιάδας Σερρών , στις 2 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ , στις 5.30 το απόγευμα θα επισκεφτεί το Οινοποιείο «Γαζωρίτης» και στις 7.30 θα εχει συνάντηση στην Ορεινή με κτηνοτρόφους και αγρότες.

Το Σάββατο στις 9.45 το πρωί θα επισκεφτεί την βιοτεχνία παραγωγής και συσκευασίας μελιού « Μελισσοκομίας Αμφίπολης» στο Ροδολίβος και στις 10.30 θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με επίσκεψη στο λιμάνι της Αμφίπολης και συνάντηση με τον εκεί δήμαρχο.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 461 επισκέπτες