Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Το δικό της λεωφορείο απέκτησε η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανσερραϊκού.

Στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων της χώρας ο Πανσερραϊκός έχει πλέον το δικό του λεωφορείου για να μετακινείται εντός κι εκτός Νομού και με την ελπίδα ότι τα επόμενα χρόνια τα ταξίδια θα είναι μακρινά με προορισμό μεγάλα γήπεδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, αυτό που λένε οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας η φετινή είναι μια μεταβατική χρονιά με πρώτο στόχο να μπούνε βάσεις για να δημιουργηθεί κάτι όμορφο τα επόμενα χρόνια.

Η αρχή έγινε με την εξασφάλιση χώρου για τις προπονήσεις της ομάδας (κάτι που έλειπε όλα τα προηγούμενα χρόνια) και ακολούθησε η απόκτηση ιδιόκτητου λεωφορείου με τα χρώματα και το έμβλημα του Πανσερραϊκού. Τα… καλύτερα έρχονται λένε στον Πανσερραϊκό και ευχή όλων είναι αυτά να έρθουν με το… νέο λεωφορείο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

serreslife

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 478 επισκέπτες