Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Σερραϊκό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ εθνικής μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που ευνόησε μια Καβαλιώτικη ομάδα, τον Αετό Ορφανού που έμεινε μόνος 3ος στη βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές. Το παιχνίδι μπορεί να μην ήταν διαφήμιση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου και να το παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλαθλοι είχε όμως δυναμισμό και κατά διαστήματα κάποιες καλές στιγμές. Οι λίγες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν άνηκαν στον Πανσερραϊκό με τους φιλοξενούμενους να διακρίνονται μόνο για την αμυντική τους λειτουργία.

Ο Πανσερραϊκός είχε στο πρώτο ημίχρονο δύο καλές στιγμές με τον Τζόρτζ Ομπόσου, δύο με τον Στέφανο Πέτρου και μία με τον Γιώργο Παπαβασιλείου. Μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Ομπόσου στο 26ο όταν ο Στέφανος Γουναρίδης πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση πέφτοντας στην αριστερή του γωνία σε σουτ του παίκτη του Πανσερραϊκού. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν μόνο μια φορά την αντίπαλη περιοχή με προσπάθεια του Παναγιώτη Σιψή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είχε μια καλή ευκαιρία με τον Λεωνίδα Καστριστέα (γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κεχαγιά) και μια στο 64ο με σουτ του Δημήτρη Κεχαγιά. Ο Απόλλων απείλησε στο 76ο με σουτ του Μάλαμα Λιάρα μετά από προσπάθεια του Αντώνη Τσαούση κι έμεινε με δέκα παίκτες στο 78ο μετά την αποβολή του Κρίτωνα Νικολαϊδη.  Ο Απόλλων ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας στην ενδεκάδα του έξι πρώην παίκτες του Πανσερραϊκου.

Το φίλμ του αγώνα

6ο Προβολή του Ομπόσου, ο Κουτζαβασίλης έδιωξε τη μπάλα.

18ο Μετά από σέντρα του Μπάρδα, σουτ του Πέτρου, η μπάλα άουτ.
19ο Μετά από σουτ του Ζιώγα, γυριστό σουτ από τον  Παπαβασιλείου, μπλόκαρε ο Γουναρίδης.
26ο Σουτ του Ομπόσου μέσα στην περιοχή,  ο Γουναρίδης με εξαιρετική επέμβαση έπεσε στην αριστερή του γωνιά και παραχώρησε κόρνερ.

30ο Προσπάθεια του Σιψή, απομάκρυναν οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού.

39ο Σουτ του Πέτρου, η μπάλα άουτ δίπλα από δεξί δοκάρι.

62ο Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κεχαγιά, ο Καστριτσέας έπιασε τη γυριστή κεφαλιά αλλά τη μπάλα να πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γουναρίδη.
65ο  Σουτ του Κεχαγιά, μπλόκαρε ο Γουναρίδης.

76ο Μετά από σέντρα του Τσαούση, ο Μάλαμας Λιάρας από καλή θέση δεν κατάφερε να κάνει καλό σουτ στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

78ο Ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Νικολαϊδη.

Ο Απόλλων ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας στην ενδεκάδα του έξι πρώην παίκτες του Πανσερραϊκου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Η. Εγγονίδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος (90′ Μακούσης), Καστριτσέας, Πολύζος, Κεχαγιάς (75′ Παπαδόπουλος), Πέτρου (59′ Κονταξής), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡ. (Π. Δημητρίου): Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας (89′ Δέντσας), Νικολαϊδης, Σιψής (60′ Ζυγκερίδης), Καρυοφύλλης, (64′ Τσαούσης), Ντιαλό (56′ Μουτεσίδης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστασόπουλος (ΣΔΠ Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούτας, Χρυσαϊδης (ΣΔΠ Χαλκιδικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λιάρας, Ομπόσου, Παπαβασιλείου, Σιψής, Νικολαϊδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 77′ Νικολαϊδης

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 385 επισκέπτες