Εκτροπή βαγονιού αμαξοστοιχίας στις Σέρρες

Εκτροπή βαγονιού σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Λευκοθέας...

Εικόνες καταστροφής από το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε τις Σέρρες

Πρωτόγνωρες εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε...

Ο Δήμος Σερρών γιορτάζει με λαμπρότητα τα «Ελευθέρια 2022»

Την 109η Επέτειο της Απελευθέρωσης των Σερρών θα γιορτάσει με λαμπρότητα και εφέτος ο Δήμος Σερρών με μία σειρά δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και θα κορυφωθούν με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. 


Την παράδοση που έχει το άθλημα της πάλης στο Νομό Σερρών συνέχισαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 500 αθλητές από 58 συλλόγους από όλη την Ελλάδα η Σερραϊκή πάλη πανηγύρισε πέντε μετάλλια.



Τρία μετάλλια για τον σύλλογο των Καλών Δένδρων.

Ο παλαιστικός σύλλογος των Καλών Δένδρων κατέκτησε  τρία μετάλλια πιστοποιώντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο. Ο Χρήστος Σαμαρτζίδης κατέκτησε το χρυσό στα 97 κιλά, ο Σταύρος Φιλίππογλου το χάλκινο στα 86 κιλά και ο Παναγιώτης Ακριτίδης το χάλκινο στα 92 κιλά. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στους αγώνες αφού  αγωνιστήκαμε με πέντε αθλητές και κατακτήσαμε τρία μετάλλια» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Χρήστος Γάτσιος. Μάλιστα ο πρωταθλητής Ελλάδος Χρήστος Σαμαρτζίδης θα εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα u23 που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Μάρτιο στη Σερβία.



Χρυσό και ασημένιο

Δύο Σερραίοι αθλητές που αγωνίζονται στο σύλλογο της Ευκαρπίας που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, ήταν από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Ο Κώστας Γκότσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 79 κιλά και ο Ηλίας Κύδρος το ασημένιο στα 92 κιλά.

 

Πηγή: ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ
Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 607 επισκέπτες