Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

serreslife

Η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι αυτή του Χρήστου Καραθανάση.
O Σερραίος επιχειρηματίας έστειλε την τελευταία μέρα όπως είχε οριστεί από τον Ερασιτέχνη για την κατάθεση των προτάσεων, εγγράφως τη δική του αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό για το σύλλογο.

Η πρόταση αυτή απομακρύνει προς το παρόν τα «σύννεφα» για μια πιθανή συμμετοχή του Πανσερραϊκού στο τοπικό πρωτάθλημα αφού ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΒασίληςΧατζημιχαηλίδης είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να κατεβάσει μόνος του την ομάδα στη Γ εθνική εκτός αν βρεθούν Σερραίοι που θα στηρίξουν οικονομικά αυτήν την προσπάθεια. 
Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Χρήστο Καραθανάση, οι παράγοντες του Ερασιτέχνη θα καλέσουν τον Σερραίο επιχειρηματία να συζητήσουν μαζί το πλαίσιο της συνεργασίας τους κι αν συμφωνήσουν το Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός θα αποφασίσει το αν ο Χρήστος Καραθανάσης αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα.
Για όλους όσους δεν γνωρίζουν να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Καραθανάσης είναι ιδιοκτήτης της  Royal Sugar A.B.E.E. μια Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2013,  δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων, με έμφαση στη μεταποίηση και εμπορία ζάχαρης και αλεύρων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια
Και φυσικά το ότι είναι ..Σερραίος!

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 234 επισκέπτες