Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

serreslife

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 13η Πανελλήνια Μαθητιάδα που διεξήχθη στην Πρώτη Σερρών. Το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός κέρδισε για ακόμη μία χρονιά τις εντυπώσεις , με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια να αγωνίζονται μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και ευγένους άμιλλας.

Στην τελετή έναρξης της Μαθητιάδας έδωσε το «παρών» ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση και τόνισε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στέκεται πάντα αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει εμπράκτως τη Μαθητιάδα.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης απευθύνθηκε συγκινημένος στους μαθητές που συμμετείχαν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, τονίζοντας πως αποτελούν το φως και την ελπίδα γι’ αυτήν την χώρα που γέννησε την ιδέα του Ολυμπισμού. Παράλληλα , συνεχάρη θερμά τους ανθρώπους της Μαθητιάδας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που στηρίζουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Πηγή: Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 246 επισκέπτες