Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

serreslife

Μια φαντασμαγορική παράσταση με τα κορίτσια της σύγχρονης κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, με θέμα «Ο Ψαράς Και Η Ψυχή Του», απόλαυσαν πολλοί Σερραίοι το Σάββατο 19 Μαΐου στο Κολυμβητήριο Σερρών.

Αυτή την αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία καρδιάς για τα παιδιά του ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου διοργάνωσαν τρεις φορείς : το Τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΑμεΑ – Μ.Γ.Σ Πανσερραικός , ΚΑΑμεΑ Σερρών και το ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου.

 Στόχος ήταν να στείλουν ένα μήνυμα ανθρωπιάς και να στηρίξουν σε αυτές τις δύσκολες ημέρες το έργο του ΚΕΠΕΠ. Ψυχή των εκδηλώσεων ο Λ. Τσιαντής , οι εργαζόμενοι στο ίδρυμα καθώς και οι άνθρωποι των αθλητικών συλλόγων και του ΚΑΑμεΑ.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των αθλητριών όλων των κατηγοριών που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, καθώς και των αθλητριών που συμμετέχουν επί σειρά ετών στην Εθνική Ομάδα και των προπονητριών τους.

Δείτε το βίντεο


Πηγή: https://serresvoice.wordpress.com

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 413 επισκέπτες