Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

serreslife

Τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα είναι το ραντεβού των Σερραίων αγροτών στο ξενοδοχείο Άκροπολ, για να αποφασίσουν τη περαιτέρω στάση και κινήσεις τους, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για το φορολογικό και ασφαλιστικό, που όπως υποστηρίζουν είναι δυσβάστακτο και δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο αγροτοσυνδικαλιστής Διαμαντής Διαμαντόπουλος, επεσήμανε την ανάγκη μιας ενιαίας γραμμής και πορείας αντίδρασης και εξήγησε πως είναι στα σκαριά η δημιουργία ενός ενωτικού Αγροτικού Πανσερραϊκού Συλλόγου. Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η απόφαση της συνέλευσης που έγινε προ ημερών στη Λάρισα με τη συμμετοχή αγροτών από όλη σχεδόν την Ελλάδα, να υπάρξει δηλαδή μια ενωτική πορεία και έκφραση διαμαρτυρίας. Ο κ. Διαμαντόπουλος είπε πως θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου στα εγκαίνια της Agrotica 2018 και οι όποιες επιπλέον κινήσεις θα αποφασισθούν στην συνέλευσης της Δευτέρας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: