Σέρρες: Πέθανε 60χρονος λίγο μετά τον Εμβολιασμό του. Δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες εμβολιάστηκε με...

Άλλαξε το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Τι ισχύει στις Σέρρες

Νέα έκτακτα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία φέρνουν αλλαγές στο ωράριο των εμπορικών καταστημάτων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα ψωνίζουν όσοι πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

serreslife

Τον Εισαγγελέα Σερρών επισκέφθηκε την Τρίτη το πρωί ομάδα τευτλοπαραγωγών οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για τη σοδειά που παρέδωσαν το 2017, παρά το γεγονός ότι η σύμβαση έληξε στις 31 Δεκεμβρίου και υπήρξαν διαβεβαιώσεις για την πληρωμή τους στο τέλος του 2017, είπε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο τευτλοπαραγωγός Χρήστος Βαρούτης.

Ο κ. Βαρούτης διευκρίνισε πως πήγαν να συμβουλευτούν τον κ. Εισαγγελέα για το τι να πράξουν αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με 450 παραγωγούς τεύτλων απλήρωτους και οφειλόμενο ποσό 2.000.000 Ευρώ. Ο κ. Εισαγγελέας – σύμφωνα με τον κ. Βαρούτη – επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΒΖ ο οποίος του είπε πως καταβάλλεται προσπάθεια για την αποπληρωμή τους. Αύριο Σερραίοι τευτλοπαραγωγοί μαζί με συναδέλφους τους και από άλλες περιοχές αναμένεται στις 10 το πρωί να πάνε στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το TV Επιλογές:

Διαβάστε επίσης: