Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


nd_serron.jpgΣε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Σερρών της ΝΔ σχετικά με την ομιλία του Γ.Παπανδρέου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«Χωρίς μνήμη για το θλιβερό κυβερνητικό παρελθόν του ιδίου και του κόμματός του, που επανειλημμένα αποδοκίμασε ο Ελληνικός λαός, αλλά και χωρίς κανένα όραμα για το μέλλον της χώρας μας, ο κ. Παπανδρέου για άλλη μια φορά κατά την ομιλία του στις Σέρρες δεν κατόρθωσε να αρθρώσει υπεύθυνο πολιτικό λόγο, με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου και των αγροτών. Συνεπής στην ανεύθυνη πολιτική της ανέξοδης και αποσπασματικής παροχολογίας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέτυχε πλήρως να παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση και δεν έδωσε απολύτως καμία πειστική απάντηση στα προβλήματα των Ελλήνων αγροτών. Κανέναν δεν εξέπληξε η σημερινή εικόνα του παντελώς αναξιόπιστου κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κανείς δεν περιμένει πια ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον πρόεδρό του να αρθρώσουν σοβαρό πολιτικό λόγο για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Ακολουθώντας αυτήν την τακτική, ο κ. Παπανδρέου έδειξε και πάλι την πλήρη αδυναμία του να ανταποκριθεί στο θεσμικό του ρόλο και να δαμάσει την βουλιμία του κόμματός του για εξουσία.
Πηγή Ert online

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 387 επισκέπτες