Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


nlpasok.jpgΚαταδίκη των επιθέσεων στην Λωρίδα της Γάζας elvima.gif
Τα τραγικά γεγονότα στην Λωρίδα της Γάζας καταδίκασε με ανακοίνωση της η Νεολαία του ΠΑ.ΣΟ.Κ και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: " συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις κατά αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας. Το μακελειό δεν έχει τελειωμό και το αποτέλεσμα ενδεχομένως να είναι η κλιμάκωση της βίας, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Την ίδια στιγμή λοιπόν, που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, εντείνει τις διπλωματικές του ενέργειες έτσι ώστε να σταματήσουν άμεσα οι εχθροπραξίες στη Μέση Ανατολή, η διπλωματική απραξία της κυβέρνησης και η επιδεικτική της αδράνεια, καθώς και η απουσία της όσον αφορά στη συλλογή και προώθηση ανθρωπιστικής βοήθειας, είναι φαινόμενα ανησυχητικά, τα οποία δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, αλλά και δεν θα αποτελέσουν σε καμία περίπτωση τροχοπέδη, στην προσπάθεια όλων μας να δοθεί τέλος σε αυτόν τον κύκλο τυφλής βίας και αίματος".
Τα μέλη της Νεολαίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνεχίζουν στην ανακοίνωση τους λέγοντας πως:"η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, στηρίζει και προωθεί κάθε προσπάθεια ΜΚΟ και ενεργών πολιτών για συλλογή και παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον άμαχο πληθυσμό και θα αναλάβει κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία για την ενεργό συμμετοχή της σε αυτό".

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 296 επισκέπτες