Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

elvima.gifkep.jpgΤο Κ.Ε.Π. της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών γνωστοποιεί ότι: " Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σερρών», Ν. Σερρών προκήρυξε την πλήρωση δύο (2) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού, με σειρά προτεραιότητας του κλάδου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ), ειδικότητας Εργατών Γενικών Καθηκόντων (καθαριότητας) και Εργατών Γενικών Καθηκόντων (πρασίνου) (ΦΕΚ 581/5-11-2008). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως καθορίζονται στην προκήρυξη, από την Τετάρτη, 10/12/2008 έως και τη Δευτέρα, 29/12/2008. Η προκήρυξη διατίθεται από το ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...